Ανιχνευτής κίνησης -radar- Paradox NVX80 για Εσωτερική / Εξωτερική Χρήση (Radar σειράς Paradox ENVY)

Ανιχνευτής κίνησης -radar- Paradox NVX80Οι συναγερμοί σπιτιών που διαθέτουν τον ανιχνευτή κίνησης -radar- Paradox NVX80 είναι προφυλαγμένοι από ψευδείς συναγερμούς, γιατί ο ανιχνευτής κίνησης Paradox NVX80 είναι ο πιο καινοτόμος ψηφιακός υπέρυθρος ανιχνευτής στην κατηγορία του, ο οποίος διαθέτει εξελιγμένα φίλτρα για να έχει ανοχή σε κατοικίδια ζώα μέχρι 20 κιλά.
O ανιχνευτής κίνησης Paradox NVX80 ανήκει στην προηγμένη γενιά ανιχνευτών κίνησης Paradox ENVY που διαθέτουν Anti-Mask και τεχνολογία SeeTrue™.
Ο ανιχνευτής κίνησης -radar- Paradox NVX80 για συναγερμούς σπιτιού, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας σήματος, φακό Fresnel υψηλής οπτικής τεχνολογίας, εύκολη εγκατάσταση και είναι κατάλληλος για Εσωτερική / Εξωτερική Χρήση.

Είναι ένα radar που παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό τιμής / απόδοσης. Με ακριβή και ισοσταθμισμένη ανίχνευση, εξαιρετική σταθερότητα ανιχνευτή, πλήρη κάλυψη του χώρου ανίχνευσης καθώς και πλήρη προστασία από ψευδείς συναγερμούς, ο ψηφιακός υπέρυθρος ανιχνευτής Paradox NV80 δεν κάνει κανένα συμβιβασμό σε ότι αφορά την προστασία του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.
Η τεχνολογία SeeTrue™ παρέχει την δυνατότητα ανίχνευσης από τον ανιχνευτή (radar) Paradox NVΧ80 κάθε κίνησης, ακόμη και από απόλυτα καλυμμένους εισβολείς και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο απόρριψης ψευδών συναγερμών.
Η τεχνολογία SeeTrue™ της Paradox βελτιώνει σημαντικά την ανταπόκριση ανίχνευσης των υπέρυθρων και των μικροκυματικών (MW) ανιχνευτών, με αποτέλεσμα να μειώνει κατά πολύ τους ψευδείς συναγερμούς.
Ο ανιχνευτής NVX80 επιτυγχάνει απόλυτη ανίχνευση εκεί που οι περισσότεροι ανιχνευτές PIR (υπερύθρων) αποτυγχάνουν γιατί διαθέτει 3ης γενιάς τεχνολογία ψηφιακής ανίχνευσης Paradox παρέχοντας βελτιωμένη ανίχνευση.
Με την λειτουργία IR-Antimask της Paradox αναγνωρίζεται η φίμωση του κυρίως φακού του ανιχνευτή Paradox NVΧ80, καθώς και το μπλοκάρισμα του ανιχνευτή από κάποιο αντικείμενο σε απόσταση 30 εκατοστών.
Το radar Paradox NVΧ80 διαθέτει συνολικά 8 κανάλια ανίχνευσης (ο μοναδικός ανιχνευτής που παρέχει τόσα κανάλια) ώς εξής:
– 2x διπλοί υπέρυθροι (PIR) ανιχνευτές για εμπρόσθια σάρωση του χώρου (4 κανάλια).
– 1x ανεξάρτητο διπλό υπέρυθρο ανιχνευτή για την κατακόρυφη ζώνη (2 κανάλια).
– 1x 2-εξόδων μικροκυματικός (MW) ανιχνευτής (2 κανάλια).
Ο μικροκυματικός ανιχνευτής (MW Anti-mask) ανιχνεύει την κίνηση σε πολύ κοντινή απόσταση (0.75 m – 2 m) – Η απόσταση αυτή είναι ρυθμιζόμενη.
Ο συνδυασμός των υπέρυθρων ανιχνευτών μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε τον ανιχνευτή Paradox NVΧ80 σαν pet immunity, ώστε να μην ανιχνεύονται από τον συναγερμό σπιτιού ζώα από δέκα μέχρι είκοσι κιλά (Εξαίρεση: Η κατακόρυφη ζώνη δεν έχει pet immunity).

Χαρακτηριστικά ανιχνευτή (radar) Paradox NVΧ80

Ευρύ πεδίο κάλυψης 75 τετραγωνικών μέτρων (15 m x 15 m).
Η προστασία κατακόρυφης ζώνης είναι 9 τετραγωνικά μέτρα (3 m x 3 m).
Ευκολία στην εγκατάσταση.
Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση του ανιχνευτή Paradox NV80 μέσω μίας πρωτοποριακής έγχρωμης OLED οθόνης με 4 πλήκτρα.
Πλήρης έλεγχος όλων των λειτουργιών: Ξεχωριστά για τα υπέρυθρα, τα μικροκύματα και το anti-mask. SoloTest™ για εύκολη δοκιμή πεδίου (Walk Test).
Τρεις ρυθμιζόμενες έξοδοι ρελέ, οι οποίες μπορούν να επικοινωνούν και με το bus του πίνακα Digiplex EVO.

O ανιχνευτής κίνησης -radar- Paradox NVX80 είναι κομψός, ποιοτικής κατασκευής και ανθεκτικός σε οποιοσδήποτε περιβάλλον και σε βανδαλισμούς.
EN 50131 Grade 3, περιβαλλοντική κλάση IV (Εξωτερικού χώρου).

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ