Αξιόπιστη εγκατάσταση για συστήματα συναγερμού

Η 4TEC SECURITY μέσω του ειδικευμένου προσωπικού της, αναλαμβάνει την μελέτη – εγκατάσταση για συστήματα συναγερμού τα οποία αφορούν σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.
Μετά την μελέτη του χώρου στον οποίο θα εγκατασταθεί το σύστημα συναγερμού, η εταιρία μας παρουσιάζει τα κατάλληλα συστήματα συναγερμού και προτείνει προς εγκατάσταση εκείνο το σύστημα συναγερμού που θα ικανοποιήσει αρτιότερα τις απαιτήσεις του πελάτη.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες διακρίνονται από συνέπεια και διάρκεια, προσοχή στην λεπτομέρεια, ταχύτητα στην εγκατάσταση του συναγερμού (χωρίς προχειρότητα – ζημιές) με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, οι οποίες είναι βασική προτεραιότητα μας.


Η 4TEC SECURITY για να εξασφαλίσει ότι το σύστημα συναγερμού είναι το καταλληλότερο, πριν την εγκατάσταση για συστήματα συναγερμού και όπου είναι αναγκαίο, ακολουθεί τα εξής βήματα:

  • Αποστολή τεχνικού προσωπικού στο χώρο σας.
  • Λεπτομερή μελέτη του χώρου, της τοποθέτησης και υποστήριξης των συστημάτων ασφαλείας, περιμετρικής προστασίας, κάλυψης και τυχόν μελλοντικής επέκτασης.
  • Μελέτη εγκατάστασης καλωδίωσης, εάν δεν υπάρχει.
  • Ολοκληρωμένη προσφορά και αποστολή της μελέτης για την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού (σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου) στον πελάτη η οποία περιλαμβάνει τον τύπο του κέντρου συναγερμού που προτείνεται, αν το κέντρο έχει την δυνατότητα επέκτασης ή όχι, τον τύπο πληκτρολογίου συναγερμού που θα χρησιμοποιηθεί (ψηφιακό, αφής, αριθμητικό), τις σειρήνες, τις μπαταρίες, τις μαγνητικές επαφές και τα ραντάρ (ανιχνευτές κίνησης).

Τα προς εγκατάσταση συστήματα συναγερμού της 4TEC SECURITY είναι υψηλής τεχνολογίας, κατάλληλα για όλους τους χώρους (οικίες, καταστήματα, εργοστάσια, αίθουσες, κ.α), προέρχονται από Η.Π.Α. & ΙΣΡΑΗΛ, διατίθονται σε εξαιρετικές τιμές και είναι τα πλέον αξιόπιστα στην παγκόσμια αγορά, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας.

Στην εγκατάσταση για συστήματα συναγερμού δίνεται και εγγύηση ΔΥΟ ετών για κάθε στοιχείο του συστήματος εκτός των μπαταριών.

Αξιόπιστη εγκατάσταση για συστήματα συναγερμούΠροαιρετικά, μετά την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού, η 4TEC παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης με το 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων το οποίο είναι συνδεδεμένο μέσω τηλεφωνικής γραμμής με το σύστημα συναγερμού σπιτιού στο οποίο τοποθετήθηκε και παρέχει ειδοποιήσεις άμεσα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Υπάρχοντες πελάτες μας στις περιοχές: Βύρωνας, Καισαριανή, Ζωγράφου., Παγκράτι, Αρτέμιδα, Κρανίδι Αργολίδα και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ