Η 4TEC SECURITY είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την παροχή και εγκατάσταση σε συστήματα συναγερμών σπιτιού και συστημάτων ασφαλείας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η 4TEC SECURITY λειτουργεί υπό της διατάξεις του Ν.3707/08, που διέπει τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, με άδεια λειτουργίας από το Υπ. Εσωτερικών.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, θα σας ενημερώσουμε για το ποιος συναγερμός σπιτιού συνδυάζει χαμηλή τιμή και αξιοπιστία έτσι ώστε να είστε σίγουρος ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή.

Ειδικευμένος τεχνικός μας, θα κάνει ΔΩΡΕΑΝ τη μελέτη εγκατάστασης συναγερμού σπιτιού σχετικά με το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για τον χώρου σας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για συστήματα ασφαλείας σπιτιού αλλά και επαγγελματικών χώρων.

4TEC SECURITY παρέχει επώνυμους συναγερμούς σπιτιώνΗ 4TEC SECURITY παρέχει επώνυμους συναγερμούς σπιτιών (ενσύρματοι ή ασύρματοι), οι οποίοι εγκαθιστώνται σε περίπου μία ημέρα, σε πολύ οικονομικά πακέτα προσφορών. Κάθε τοποθετημένο σύστημα ασφαλείας από την 4 TEC (συστήματα συναγερμού για σπίτια, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV / πυρανίχνευσης, θυροτηλεοράσεις για επιχειρήσεις ή εμπορικά καταστήματα ή εργοστάσια, κάμερες παρακολούθησης) συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά, υλικά ποιότητας, υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών από διεθνή ινστιτούτα πιστοποιήσεων.

Συνήθως ένα εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού πληροφορίες αποτελείται από την κεντρική μονάδα ελέγχου στην οποία καταλήγουν όλα τα σήματα, τις ζώνες ελέγχου της οικίας, τα αριθμητικά πληκτρολόγια ασφάλειας, τους αισθητήρες σπασίματος τζαμιών, τις μαγνητικές επαφές, τους ανιχνευτές κίνησης και τις Σειρήνες.

Κεντρικές μονάδες, ραντάρ, σειρήνες, κάμερες κ.α. προέρχονται από Η.Π.Α. – Ισραήλ και είναι τα πλέον αξιόπιστα στην παγκόσμια αγορά.

Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, οι υπηρεσίες μας διακρίνονται από συνέπεια και διάρκεια.

Παρέχουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε κάθε συναγερμό σπιτιού με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, οι οποίες είναι βασική μας προτεραιότητα.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε. Ειδικευμένος τεχνικός μας θα κάνει ΔΩΡΕΑΝ τη μελέτη του χώρου σας.

ΕξυπηρετούμεΑθήνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνα αλλά και ολόκληρη την Αττική.

Προστατέψτε την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιλέγοντας ένα επώνυμο σύστημα ασφαλείας, ένα συναγερμό κατοικίας (σπιτιού) ο οποίος θα λειτουργεί απροβλημάτιστα, θα αποτρέπει παραβιάσεις και διαρρήξεις, αλλά και θα σας ενημερώνει άμεσα είτε μέσω του 24ωρου κέντρου σημάτων είτε στο τηλέφωνό σας για τυχόν παραβιάσεις του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου !

Μετά την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού μειώνεται στο 90% ο κίνδυνος διάρρηξης. Στόχος συνήθως γίνεται ο μόχθος μιας ζωής: το σπίτι ή η επιχείρηση μας αλλά πολλές φορές και η ίδια μας η ζωή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ