To κέντρο συναγερμού σπιτιού Paradox Evo 192 αποτελεί την εξέλιξη της Ασφαλείας συναγερμών, είναι κατάλληλο για εγκαταστάσεις σε τράπεζες και επιχειρήσεις αλλά και σε πολυτελείς κατοικίες όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαραίτητη.

Paradox Evo 192 Κέντρο συναγερμού σπιτιούΔιαθέτει ασύρματη τεχνολογία η οποία προσθέτει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης για το σύστημα ασφαλείας σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε και τηλεχειριστήρια για μεγαλύτερη ευκολία!

Ασφάλεια για το σπίτι και την επιχείρησή σας με το κέντρο συναγερμού σπιτιού Paradox (Digiplex) Evo 192

Το σύστημα ασφαλείας EVO που διαθέτει το κέντρο Paradox Evo 192 μπορεί να προστατεύσει έως 192 σημεία ανίχνευσης για μέγιστη ασφάλεια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Στην 4Tec Security θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για τα σημεία ανίχνευσης ανάλογα με τον χώρο και τις απαιτήσεις σας. Με τους συνδεδεμένους ανιχνευτές κίνησης μπορεί να ασφαλίσει την αυλή, το πάρκινγκ, τους καθιστικούς χώρους, τα γραφεία σας και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη εσωτερική ή εξωτερική περιοχή που έχετε επιλέξει.

Το κέντρο συναγερμού Paradox digiplex Evo 192 είναι επεκτεινόμενο, οπότε μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε με τις βασικές του δυνατότητες και σταδιακά να επεκτείνετε την ασφάλεια σας καθώς οι ανάγκες σας αυξάνονται.

Διαθέτει σημεία ελέγχου για τις επαφές αισθητήρα στις πόρτες και στα παράθυρά σας αλλά και εξελιγμένα πληκτρολόγια για να επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και έλεγχο σε πολλαπλές περιοχές.

Δυνατότητες του κέντρου συναγερμού σπιτιού Paradox digiplex Evo 192

Έλεγχος Πρόσβασης

Περιορίστε την είσοδο στο χώρο σας σε εξουσιοδοτημένα άτομα και εκχωρήστε δικαιώματα που προσδιορίζουν ποιες περιοχές μπορούν να έχει πρόσβαση το κάθε άτομο.
Επίσης, το κέντρο συναγερμού Paradox digiplex Evo 192 μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως συσκευή τηλεειδοποίησης ή για τη δημιουργία ενός συναγερμού πανικού.
Χρησιμοποιώντας μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους επικοινωνίας με το κέντρο Paradox Evo 192, έχετε την παρακολούθηση της κατάστασης του συστήματός σας, λαμβάνετε ειδοποίηση των συμβάντων του συστήματος, τον έλεγχο του συστήματός σας (αφόπλιση, άνοιγμα μια πόρτας γκαράζ, κλπ.) αλλά και καταγραφή των συμβάντων παραβίασης του συναγερμού.

Εξελιγμένο Λογισμικό NEware για το κέντρο συναγερμού Paradox digiplex Evo 192

Διαχειριστείτε τους χρήστες του συστήματος και τις επιλογές τους από τον υπολογιστή σας με το λογισμικό NEware.

Πλήθος από ασύρματα (και ενσύρματα) πληκτρολόγια

Με μια ποικιλία από εύκολα στη χρήση πληκτρολόγια συναγερμού Paradox, o έλεγχος του συστήματος σας είναι απλός. Με πολλά ελκυστικά σχέδια για να επιλέξετε με στυλ για όλους τους χώρους.

Internet και κινητά τηλέφωνα

Η ευκολία και η διαχείριση ενός συστήματος συναγερμού Paradox είναι το κλειδί όταν πρόκειται για τον έλεγχο της ασφάλειας σας. Με τo πρόσθετο module Διαδικτύου (internet) και τo πρόσθετο module GPRS/GSM μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σύστημά σας μέσω μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και μέσω μηνυμάτων κειμένου (SMS).παραδείγματα:
• Λήψη ειδοποίησης συναγερμού, πληροφόρηση για το πρόβλημα ή την κατάσταση του συστήματος, αλλαγή κατάστασης (όπλιση / αφόπλιση) μέσω e-mail ή μήνυμα κειμένου (SMS)
• Παρακολούθηση της κατάστασης του συστήματός σας με τη χρήση του Διαδικτύου σε ειδικό web page
• Οπλίζει και να αφοπλίζει το σύστημα σας, χρησιμοποιώντας web page ή με την αποστολή ενός μηνύματος κειμένου (SMS) στο σύστημά σας.

Προστασία από το κέντρο συναγερμού σπιτιού Paradox Evo 192 για ξεχωριστές περιοχές για ξεχωριστή ασφάλεια

Είτε πρόκειται για μια κατοικία ή εταιρία, το EVO 192 μπορεί να προστατεύσει έως 8 ξεχωριστούς χώρους. Στο σπίτι σας παρέχει ασφάλεια όλο το εικοσιτετράωρο όπως και στην πισίνα σας για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά δεν θα την προσεγγίσουν χωρίς την έγκρισή σας. Στη εταιρία διατηρεί τα γραφεία ασφαλή την ίδια στιγμή που το εργοστάσιό σας λειτουργεί με πλήρη προσωπικό.
• Ιδανικό για τις επιχειρήσεις με πολλαπλούς τομείς και τα συγκροτήματα κατοικιών.
• Διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας σε διαφορετικές περιοχές του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας ασφάλεια με διαβαθμισμένο έλεγχο πρόσβασης. Περιορίστε την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές, απαγορεύστε την πρόσβαση σε άλλες περιοχές ή να ελέγξτε ολόκληρες ομάδες ανθρώπων, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ή τα προνόμιά τους που τους έχετε δώσει.
• Κάντε τις εγκαταστάσεις σας προσβάσιμες σε όλους που διαθέτουν κάρτες πρόσβασης
• Παρακολουθήστε όποιον εισέρχεται στις εγκαταστάσεις σας (μέχρι 999 άτομα) • Εκτύπωση λεπτομερών εκθέσεις των δραστηριοτήτων ελέγχου πρόσβασης
• Δυνατότητα το σύστημα Paradox digiplex Evo 192 να οπλίζει και να αφοπλίζει με μια κάρτα πρόσβασης, αντί ενός πληκτρολογίου.

Το Paradox digiplex Evo 192 διαθέτει λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου για το σύστημα συναγερμού σας. Με τα τηλεχειριστήρια η ασφάλεια σας γίνεται πολύ πιο εύκολη. Προσαρμόστε το κάθε τηλεχειριστήριο στον έλεγχο των συχνά χρησιμοποιούμενων λειτουργίων σας και αποφύγετε τους ψευδείς συναγερμούς με απλότητα.
• Οπλισμός ή αφοπλισμός του συστήματός σας με το πάτημα ενός κουμπιού
• Ανοίξτε και κλείστε περιφερειακές εισόδους όπως η εξωτερική πύλη ή το γκαράζ σας
• Δημιουργήστε ένα συναγερμό πανικού
• Εάν πρόκειται για δύο ξεχωριστές κατοικίες, όπως άνω και κάτω διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, κάθε κάτοικος μπορεί να ελέγξει τη δική όπλιση με ένα ξεχωριστό τηλεχειριστήριο

Τεχνικά χαρακτηριστικά Paradox Evo 192

Τεχνικά χαρακτηριστικά Paradox Evo 192Διευθυνσιοδοτημένο σύστημα ασφαλείας, με δυνατότητα σύνδεσης έως και 254 modules.
Μέγιστος αριθμός ζωνών 192, 8 διπλασιαζόμενες στην κύρια πλακέτα του κέντρου και 4 πραγματικά υποσυστήματα (partitions). 8 on-board ζώνες (16 με διπλασιασμό ζώνης).
Περιλαμβάνει δυνατότητες σύνδεσης και λειτουργίας Access Control Υποστηρίζει τα modules σειράς PCS, το module ΙΡ 100, και τον VDMP3.
Δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού του στην εγκατάσταση μέσω του 307 USB και του WinLoad. Συμβατό με το πρόγραμμα NΕware ver. 4.0 και νεότερη.
Το PGM1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανιχνευτής καπνού δύο καλωδίων.
Προγραμματισμός των τηλεχειριστηρίων με την χρήση του κύριου κωδικού ή του κωδικού εγκαταστάτη. Αυτόματη ρύθμιση θερινής – χειμερινής ώρας.
Ρολόι πραγματικού χρόνου με backup μπαταρία.
Τροφοδοτικό switching 1,7 Α
Μία επιβλεπόμενη έξοδος σειρήνας, βοηθητική έξοδος τροφοδοσίας.
Μπουτόν για την επαναφορά στα εργοστασιακά δεδομένα Μπουτόν για ενεργοποίησης / απενεργοποίηση της εξόδου βοηθητικής τροφοδοσίας.
Χωράει σε μεταλλικό κουτί διαστάσεων 28cm x 28cm x 7.6cm.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ