Ασύρματο πληκτρολόγιο συναγερμού Paradox Magellan K37

Το ασύρματο πληκτρολόγιο συναγερμού Paradox Magellan K37 είναι ένα πληκτρολόγιο 32 ζωνών LCD Icon, κατάλληλο για τα κέντρα Spectra SP ver. 3.00V (απαιτείται RTX3 ver. 1.42) & Magellan MG5000/5050 ver. 3.22.
Τροφοδοτείται από δύο αλκαλικές μπαταρίες “ΑΑ”.
Το τροφοδοτικό 6V PA6 δεν είναι απαραίτητο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εναλλακτική τροφοδοσία (δεν περιλαμβάνεται).
Το πληκτρολόγιο συναγερμού K37 παρέχει την δυνατότητα εμφάνισης της κατάστασης των ζωνών και του συστήματος σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό του συστήματος με την χρησιμοποίηση δύο αλκαλικών μπαταριών “ΑΑ”.
Το πληκτρολόγιο συναγερμού Paradox Magellan K37 πέφτει σε κατάσταση ύπνωσης μετά από 20 δευτερόλεπτα, εφόσον δεν χρησιμοποιείται, προκειμένου να εξοικονομεί ενέργεια, παραμένει όμως συγχρονισμένο και ξυπνά αμέσως με την άφιξη κάποιας πληροφορίας από το κέντρο, σε πλήρη λειτουργικότητα (ενδείξεις καταστάσεων ζωνών, συστήματος και Buzzer).
Προ-προγραμματισμένα μηνύματα για την εύκολη χρήση του συστήματος συναγερμού σπιτιού.
Εμφάνιση της κατάστασης των 32 ζωνών σε δύο υποσυστήματα.
Ενδείξεις Arm, Sleep, Stay και Disarmed για κάθε υποσύστημα.
Εμφάνιση προβλημάτων, ζωνών σε απομόνωση (bypassed) και μνήμη συμβάντων συναγερμού.
Δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού του στην εγκατάσταση μέσω του 307 USB και του WinLoad.
Ρυθμιζόμενο backligth.
Ασύρματο πληκτρολόγιο συναγερμού Paradox Magellan K37To πληκτρολόγιο συναγερμού Paradox K32RF έχει εσωματωμένο πομποδέκτης στα 433 MHz ή 868 MHz.
Το πληκτρολόγιο συναγερμού Paradox Magellan K32RF διαθέτει εμβέλεια σε μια τυπική κατοικία για περίπου 40m.
Οκτώ πλήκτρα ανεξάρτητων λειτουργιών και τρεις εντολές πανικού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ